Fatih İlkokulu

Vizyon: BİZ Fedakatrlık yapmanın başarının anahtarı olduğuna inanan Aydınlık bir geleceği düşleyen Tüm içpaydaşlarımızın mutluluğu için çalışan İnsan eğitiminin önemini çok iyi bilen Hayata pozitif bakabilen bireylerin oluşturduğu bir İLKOKULUZ.

Misyon: Çalışan personelin görev yapmaktan mutlu olduğu, hizmet alanların memnuniyetini ve saygınlığını kazanmış, çevreye örnek teşkil eden bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA..: 09.00 BİTİŞ....: 15.00
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

Telefon - 0 272 3412306

WEB - https://iscehisarfatihi.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Belen Sok. No3/1 İscehisar/Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İSCEHİSAR BİLİNEN İLK İSMİ “DOCİMEON” DUR. ROMA KRALI LYSİMACHOS’ UN GENARALLERİNDEN DOKİMOS TARAFINDAN KURULDUĞU İÇİN BU ADI ALMIŞ VE 12. YY. KADAR BU İSMİ TAŞIMIŞTIR. SELÇUKLU VE OSMANLI DÖNEMLERİNDE “İSSİZCEKARAHİSAR” İSMİYLE KAYITLARA GEÇMİŞTİR. ZAMANLA “İSCEHİSAR” İSMİNİ ALMIŞTIR